Onlet och ABAX är integrerade

Onlet och Intershares lösningar är båda plattformsoberoende. Därför var det bara naturligt att slutföra interaktionen mellan Onlet och ABAX när Oslo Liftutleie och Aurstad Maskinutleige ville ha denna interaktion. Integrationen samverkar med både GPS-monterad utrustning och ABAX mini.

Integrationen baseras på Onlets GPS-modul för interaktion av timmätarvärden och positionsdata för visning i Onlets huvudbilder (GPS1). Intershare har många års erfarenhet av interaktion mellan olika GPS-leverantörer och våra hyrelösningar för maskinuthyrare och entreprenörer. Redan 2008 gjorde vi den första integrationen med hyressystemet Winlet, sedan dess har detta också följts upp i våra webbaserade hyressystem.

I framtiden kommer våra tekniker att fortsätta arbeta med en automatiserad lösning för fakturering av förbrukning på betalningsfria dagar (GPS2). Hyresvärdar spenderar idag mycket tid på att fånga detta manuellt, men med den här lösningen som förväntas lanseras under andra kvartalet blir det också mycket enkelt och effektivt att följa upp via Onlet.

Efter GPS2 finns det också planer på ytterligare GPS effektiviseringar, men vi måste komma tillbaka till detta när vi har fått erfarenhet från nästa lopp.

Du kan läsa mer om ABAXs utrustningskontroll på den här länken

Besöksadress 
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformation
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadress
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand,
Norway

Företagsregister
NO 983 446 590 MVA