IKM Subsea har skrivit på för Onlet

IKM Subsea ingår i IKM-gruppen som är en betydande underleverantör till olje- och gasindustrin. Koncernens prioriterade område är tillväxt i omsättning, tillväxt i vinst och tillväxt i de tjänster som levereras till branschen.

IKM Subsea är en oberoende ROV- och subsea-operatör. Företaget har den längsta erfarenheten i branschen och var den första operatören att visa en framgångsrik meritlista inom utveckling och drift av elektriska WROV. Denna erfarenhet har varit grundläggande för att placera IKM Subsea i framkanten av ROV-branschen. Med cirka 250 anställda och mer än 25 ROV-system är vi idag en av de ledande ROV-operatörerna i världen. Bolagets mål är ökad operativ effektivitet, minskade kostnader och koldioxidavtryck.

I och med förvärvet av Onlet som kvalitetssäkringssystem för uthyrningsverksamheten får företaget full överblick över uthyrningsprodukterna, uthyrningsorder, fakturering och checklistor för leverans och mottagning. IKM Subsea börjar med underhållsmodulen och Onlets App’er för mottagning och leverans från dag ett.

Vi tackar för förtroende och ser fram emot att arbeta med ännu ett företag från offshoreindustrin.

Besöksadress 
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformation
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadress
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand,
Norway

Företagsregister
NO 983 446 590 MVA