Offshore Rental & Support börjar med Onlet

Offshore Rental & Support är ett service- och uthyrningsföretag med fokus på leverans av utrustning som används i offshoreverksamhetens alla faser.

Offshore Rental & Support levererar ett brett utbud av utrustning till industrin – offshore såväl som onshore-verksamhet. Hydrauliska kraftaggregat, slop/hållningstankar med omrörare och ångspiral, hydrauliska och luftdrivna pumpar, vätskegrenrör och slangar är en del av den utrustning som erbjuds kunderna. Företaget har även stor erfarenhet av underhåll av utrustning som används vid brunnsintervention och brunnsprovning såsom slussventiler, chokegrenrör, ytflödeshuvuden och flexibla slangar. Dessutom tillhandahålls utrustningsservice och intern tryckprovning.

Teamet har lång erfarenhet från brunnstestning, brunnsintervention och coiled tubing som planerare i nära samarbete med kunder för att uppnå bästa möjliga lösningar för projekten. Kunderna som betjänas finns i Norge, Storbritannien, Danmark och Nederländerna.

Med valet av Onlet som uthyrningssystem får företaget de bästa förutsättningarna för att ha koll på uthyrningsprodukterna och deras uppföljning. Redan från start ingår Onlets integrerade underhållsmodul och Onlets moduler för leverans och mottagning. Vi ser fram emot att arbeta med detta spännande företag.

Besöksadress 
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformation
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadress
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand,
Norway

Företagsregister
NO 983 446 590 MVA