Onlet för den danska lift- och maskinuthyrningsbranschen

I slutet av augusti presenterades Onlet för en grupp lift- och maskinhyrare i Løgstør i Danmark. Onlet togs emot mycket väl och drygt en månad senare rapporterar försäljningsavdelningen att det första Onlet-accessavtalet har tecknats.

Det var Vesthimmerlands Maskinudlejning som tecknade det första Onlet-avtalet inom hiss- och maskinuthyrningsbranschen i Danmark. VHMU, som de kallas i folkmun, ligger i lantlig miljö i Løgstør vid Limfjorden. Med en betydande hyresflotta och ett brett produktsortiment kan företaget definieras som en generalist.

Med sloganen ”Kan du inte hitta den utrustning du saknar här” finns stora möjligheter för Henrik Frederiksen och hans energiska kollegor att tillhandahålla den utrustning som kunden behöver. Förutom att hyra ut maskiner och utrustning erbjuder företaget även uthyrning av skåpbilar med och utan lastramper.

Båda parter har höga förväntningar till samarbetet, det här ska bli spännande. Arbetet med systemuppsättning och förberedelser för driftsättning startar omedelbart. Onlet levereras på danska från dag ett.

Tack för förtroendet, nu blir det ”Maximalt effektiv uthyrning”, även i Danmark!

Besöksadress 
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformation
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadress
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand,
Norway

Företagsregister
NO 983 446 590 MVA