Rental Group utökar samarbete med Onlet

Intershare har levererat uthyrningssystemer till RG Ekspert, som tidigare var Ekspert Maskinutleie, sedan 2007. Vid lanseringen av Rental Group blev samarbetet utökat till en företagsgruppsavtal som även inkluderar RG Crane, RG Machine och RG Tunnel.

Rental Group är Nordens mest kompletta aktör inom uthyrning av maskiner och utrustning till byggbranschen. Koncernen består av specialföretag med hög kompetans och stor volym tunga byggmaskiner, tornkran och specialutrustning till tunnelarbete. Rental Group tar hand om alla behov, från små och medelstora till dem största och mest komplexa byggprojekten på marknaden. Rental Group har en total omsättning i Norge på mer än 1 miljard norska kronor. Koncernen har starka finansiella tillväxtambitioner i hela Norden.

 

Rental Group är ett innovativ koncern med höga tillväxtambitioner. Vi på Intershare ser fram emot ett spännande samarbete med fokus på optimalisering av verksamheten genom Onlets funktioner och modern teknik. Olika företags viktiga faktorer var at systemet skall inte vara beroende av en specifik plattform, samt ha anpassningsalternativ, därför valde Rental Group Onlet. Rental Group har visat intresse för flera kommande moduler och utveckling i Onlet, något som gör denna resan ännu mer spännande. Tack för förtroendet!

Besöksadress 
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformation
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadress
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand,
Norway

Företagsregister
NO 983 446 590 MVA