Stort intresse för Onlet i Danmark

Efter lanseringen av Onlet på danska, registrerar vi ett växande intresse för den danska hyresmarknaden.

Försäljningsavdelningen arbetar just nu med ett antal demos i Danmark. Än så länge verkar det som att Europas modernaste och mest effektiva uthyrningssystem tas emot väl av intresserade danska maskinuthyrningsföretag. Med en komplett och modern hyreslösning som kommunicerar med affärssystem och telematiksystem blir den ett kraftfullt verktyg för att optimera verksamheten.

API-integration till Microsoft 365 Business Central slutfördes i november, medan API-integration till Visma e-conomic kommer att lanseras under december. På telematiksidan är Onlet integrerad till Trackunit, GSGroup och ABAX. Dessutom planeras integration med Kollektio.

Det rapporteras också om stort intresse för Onlets transportmodul som planeras att lanseras i december. I transportmodulen kopplas paket- och retursedeln till transportfordonen. Transportmodulen kommunicerar kontinuerligt med förarappen, som är integrerad med apparna för leverans och retur.

Om detta låter spännande, kontakta oss på (+47) 380 90 000, skicka ett e-postmeddelande till post@intershare.no eller beställ en demo på denna länk.

Besöksadress 
Kjøita 25, 3. etg.
4630 Kristiansand


Kontaktinformation
Telefon: (+47) 380 90 000
E-post: info@infobric.no

Postadress
Kjøita 25,
N-4630 Kristiansand,
Norway

Företagsregister
NO 983 446 590 MVA